joi, 13 mai 2010

Te frige? Las-o jos!

Cine e mic, cretin si facator de greve?

Nu va potoliti bai odataaa tipa omuletul din mine. Cat de cretin poti sa fii sa nu intelegi in ce situatie ne aflam? Numai e bani ba'! Numai e !

Credeti ca daca faceti voi greva o sa scoata Basescu sau Videanu sau Udrea bani din buzunar sa va plateasca voua salariile si pensiile? I-auzi: "pensionarii fac miting in fata guvernului". Care pensionari, ca inebunesc,cati pensionari de fapt? Ca 30% din ei sunt sub 55 de ani, pensionati cu diverse mite pe la diversi doctori dubiosi ca nu le mai convenea sa se duca la munca, sau ca trebuia sa aiba grija de nepotu' ala mic. Deh... fata e ea in concediu de maternitate da nu stie ea sa aiba grija de copil.

...cam asa arata finalul rabdarii mele.

Dati toti vina pe 5-6 nume pe care le auziti la Antena 1, 2, 3, Realitatea, B1... nu conteaza, dar la voi nu va ganditi? Nu va ganditi de cate ori ati furat statul sau pe altcineva? Ca prea putini sunt cei care nu au furat niciodata curent, care n'au tras chiulul la plata amenzilor sau a impozitelor, care si-au inmatriculat masinile in Romanica (The Land of Choice), care nu au mers cu nasu' pe tren, care nu au furat de la locul de munca pana n'au mai avut ce, care n'au dat mita la politisti cand au incalcat leagea(vezi tu...nexam amenda, nexam bani la stat, cam asa merge treaba), si care..., care..., care.... Stiti voi! Sau, voi cei de la stat, ati uitat cumva cum v-ati angajat sau cum va mentineti posturile? Sa vorbim despre MITA, SPAGA, PUPI.IN.CUR, samd?

Toti au furat si au inselat sa le fie lor mai bine, care pe unde au putut, de la cel mai mic la cel mai mare.

Ca prostia doare stim cu totii dar in cazul asta doare si inconstienta.

N-ati putea voi fain-frumos sa stati in banca voastra 1 an de zile sa ne revenim cu totii? Ca de fiecare data cand e sa faceti VOI un sacrificiu sariti in sus, voi si sindicatele voastre. Nu va convine la stat, plecati domne la "patron" ca sunt salarii mai mari cica. Dar nu, ca nu prea sunteti in stare sa faceti fata pe acolo, ca patronu vrea sa stii sa faci si de-aia si de-aia, "multitasking" ii spun unii.

Vorba aia "pestele de la cap se impute" e adevarata, dar in cazul asta si coada puteeee, dar are sindicate si urla:"PUTE CAPU...PUTE CAPU!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu